Dos detinguts en un operatiu policial a Ciutat Jardí contra la defraudació del fluid elèctric

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Aquest dimecres, un operatiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Palafolls a la urbanització de Ciutat Jardí ha acabat amb la detenció de dues persones a les quals s’acusa d’un delicte de defraudació del fluid elèctric. Segons han informat fonts policials a aquesta emissora, els dos detinguts han confessat durant la identificació que, a l’habitatge, tenien una plantació de cànnabis. Actualment s’està a l’espera d’una ordre judicial per poder accedir a l’immoble.

Segons ha informat la policia, fins ara l’operatiu ha tallat la llum a una desena de cases de Ciutat Jardí il·legalment endollades a la xarxa. 

Els efectius policials acompanyen als operaris de la companyia elèctrica, que talla el subministrament als habitatges on es detecta un consum massa alt, fora del que és habitual. Durant el tall, si surten els inquilins de l’immoble, se’ls identifica i se’ls imputa un delicte per defraudació de fluid elèctric.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics