Polèmica per un vídeo de gent ballant sense mesures de seguretat en una discoteca de Malgrat

Foto: Andi Graf - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Generalitat va prohibir, just abans de la revetlla de Sant Joan, el ball entre persones desconegudes com a mesura per evitar contagis per coronavirus. Això afecta directament, entre altres, a espais com les discoteques.

Justament, durant els darrers dies alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò d’un vídeo d’una discoteca de Malgrat de Mar en què s’observa un grup de persones que ballen a l’interior del local sense mantenir la distància social i sense dur mascareta.

Segons informa el mitjà 20Minutos, que recull aquest vídeo, es tractaria de la discoteca Tropicana, i els fets han generat malestar a les xarxes socials per l’incompliment de les mesures exigides. Segons assguren diversos testimonis que cita el mitjà, «semblava un cap de setmana normal sense Covid-19», i afirmen també que «la policia passava per davant amb el cotxe però no s’aturaven».

Entre les reaccions a les xarxes socials hi ha la del regidor de la CUP de Malgrat de Mar, Enric Zaldo, que publicava dilluns un tuit en què retreia que es permetés a les discoteques incomplir les mesures quan, al mateix moment, a les festes populars s’exigeix el seu compliment «de forma estricta».

Una de les respostes al tuit l’ha fet el cos de la Policia Local de Malgrat de Mar, que assegura que la discoteca compleix amb les mesures de seguretat i que va ser inspeccionada pels agents la primera nit que va obrir portes. Els fets, però, se situarien a la nit de dissabte a diumenge, segons asseguren des del mitjà que se’n fa ressò.

El cos local de seguretat de Malgrat afirma també que la discoteca disposa de gel i mascaretes pels seus clients, que la seva pista de ball està ocupada per mobiliari i que el local disposa de més mesures de seguretat, algunes de les quals «no previstes en la normativa», segons assegura el cos.

Per la seva banda, la mateixa discoteca publicava també dilluns un comunicat oficial en què es defensava de les acusacions de saltar-se la normativa. En aquest sentit, asseguren que el local compleix amb totes les mesures sanitàries exigides. Entre altres, asseguren que la pista de ball ha estat adaptada creant uns reservats amb sofàs i taules per grups de persones on, emparant-se en la normativa, els responsables del local asseguren que s’hi pot ballar.

 

 

Imatge de portada: Andi Graf – Pixabay

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics