L’operatiu a Ciutat Jardí deixa al descobert 650 plantes de marihuana i acaba tallant la llum a 11 immobles

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Mossos d’Esquadra i les Policies locals de Palafolls i Santa Susanna van dur a terme ahir un operatiu conjunt a la urbanització de Ciutat Jardí que va acabar amb la detenció de dues persones per defraudació de fluid elèctric.

Miguel Ángel Marín, cap de la policia local de Palafolls, ha explicat a aquesta emissora que, en un principi, l’operatiu conjunt amb la companyia elèctrica contemplava actuar en 17 punts, tot i que finalment se’n van inspeccionar 16 i, d’aquests, 11 van acabar amb la llum tallada.

Marín ha explicat que l’habitatge dels detinguts era un dels que estava connectat de forma irregular a la xarxa elèctrica. Els dos individus van acabar confessant a la policia que tenien a l’interior un cultiu de marihuana, però no va ser fins a la tarda que es va poder accedir a l’interior de l’immoble amb la corresponent ordre judicial, on s’hi van acabar localitzant un total de 650 plantes de cànnabis.

L’operatiu policial es va acabar allargant fins a la tarda d’ahir dimecres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics