Es desmenteix el rumor i la confusió sobre els casos positius de coronavirus confirmats a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant les darreres hores han circulat rumors sobre un hipotètic brot de coronavirus al municipi, en base a les dades que dona l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, i de les quals dilluns se’n feia ressò aquesta emissora.

Les dades de l’agència, actualitzades a dia d’avui, mostren que, des del mes de març, s’han registrat 31 casos positius de coronavirus confirmats a Palafolls; unes dades, cal insistir-hi, que reflecteixen el nombre acumulat de casos des de l’inici de la pandèmia, ara fa 4 mesos.

Pel que fa a casos sospitosos de Covid-19 al nostre municipi -i, per tant, no confirmats- des del mes de març se n’han registrat un total de 587, també acumulats.

Per tot plegat, es desmenteix la informació falsa que ha circulat sobre un possible brot del virus a Palafolls, i que s’ha basat en interpretacions errònies de les dades publicades per les autoritats sanitàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics