URGENT

L’AMPA de l’institut celebra avui una nova jornada d’intercanvi de llibres entre les famílies

Compartiu aquesta història
Foto: RP

La plaça del Cafè de Palafolls acull al llarg d’aquest dimecres una nova jornada d’intercanvi de llibres escolars. La iniciativa, impulsada des de l’AMPA de l’Institut de la Font del Ferro des de fa diversos cursos, ha volgut ser un espai de trobada entre les famílies amb fills a l’educació secundària i que volen poder donar continuïtat als llibres pels seus estudis i que, per raons de canvi de curs o final d’etapa, es deixen d’utilitzar.

A les 10 del matí, hora d’inici de l’intercanvi, ja hi havia una llarga cua de famílies davant la taula des d’on, dues responsables de l’AMPA de l’institut, gestionaven l’intercanvi. Una d’elles era Mònica Turró, que ha explicat a aquesta emissora que l’associació només s’encarrega de fer d’intermediària i de gestionar els llibres que porten els pares per tal de comprovar i garantir que es compra el que es necessita. En aquest sentit, explica que el procés de compravenda i les condicions es gestionen directament entre les famílies interessades. Turró afegeix també que s’aprofita la jornada per oferir als pares i mares la possibilitat de pagar la quota de l’AMPA per estalviar-se d’haver-ho de fer en línia.

Els llibres d’enguany, arran de l’afectació de la Covid-19, es mantenen de cara al curs que ve, per la qual cosa l’intercanvi és una bona oportunitat per les famílies per donar una segona vida a llibres d’altres alumnes que ja no s’utilitzaran més.

Entre els pares i mares que hi havia aquest matí a l’intercanvi hem parlat amb en Fanel, la Sandra i en David, que han valorat positivament la realització d’aquesta iniciativa.

L’intercanvi de llibres escolars organitzat per l’AMPA de l’Institut Font del Ferro es duu a terme aquest matí, de 10 a 1 del migdia, i també a la tarda, de 4 a 7.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics