URGENT

Baixa l’assistència de banyistes a la piscina municipal en els primers 15 dies d’obertura

Compartiu aquesta història

Les primeres dues setmanes d’activitat a la piscina municipal de Palafolls, que va obrir portes enguany més tard del que és habitual, han deixat un balanç inferior del nombre de visitants respecte el mateix període que en temporades anteriors.

En aquest sentit, només un dels dies s’ha hagut de limitar l’accés de persones al recinte per tal de no superar l’aforament, però en altres jornades el nombre d’entrades venudes ha estat baix.

Susanna Pla, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafolls, atribueix aquest descens de visitants a l’afectació arran del coronavirus. Amb tot, però, recorda que la piscina ha obert amb totes les mesures sanitàries exigides per fer front als contagis.

La piscina va obrir les portes el dia 1 de juliol, enguany amb restriccions d’aforament tant a l’interior del recinte com a dins de l’aigua, i amb limitació d’ús de determinats espais de l’equipament.

Malgrat tot, des de l’Ajuntament es fa una valoració positiva dels primers 15 dies d’inici de l’activitat a la piscina.

La piscina municipal de Palafolls es mantindrà oberta de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 7 del vespre, fins el 31 d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics