El ple d’avui debatrà regular la taxa de l’EMMiD i llar d’infants per a eventuals noves afectacions de la Covid

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls celebra aquesta tarda la darrera sessió ordinària del ple municipal abans de les vacances d’estiu. Serà, com ja va ser el cas del ple extraordinari d’ara fa 15 dies, una sessió presencial a la sala de plens, després d’haver hagut de celebrar-se plens telemàtics durant el confinament.

L’ordre del dia del ple consta d’un total d’11 punts, entre els quals hi ha dues modificacions d’ordenances relatives al servei de l’Escola Municipal de Música i Dansa i la Llar d’Infants.

Durant la pandèmia del coronavirus i el confinament, aquests dos serveis van veure alterada la seva activitat habitual, però van continuar funcionant. La Llar d’Infants ha mantingut una tasca d’assessorament per les famílies i de seguiment dels infants, mentre que en el cas de l’EMMiD s’han pogut continuar oferint classes individuals a la majoria de l’alumnat.

Segons han informat fonts municipals, amb aquesta modificació es vol regular l’ordenança que estableix el preu per aquests serveis. En aquest sentit, el que es vol és anticipar-se a un eventual nou confinament que obligués altra vegada als usuaris dels centres a quedar-se a casa, però que es pogués dur a terme el servei amb una ordenança que reguli els preus de forma correcta i adaptada a la nova situació.

El ple d’aquesta tarda també servirà per debatre qüestions de l’àmbit pressupostari, així com de l’àmbit urbanístic. En aquest cas, es debatrà una modificació parcial del projecte de xarxes comuns d’aigua i clavegueram dels sectors industrials Nord per la redefinició del dipòsit d’aigua potable, així com una altra modificació de projectes al Rec del Molí, Rec Viver i Riera de Reixac.

El ple, que acabarà amb el torn de precs i preguntes dels regidors i també del públic assistent -que accedirà a la sala de plens per primera vegada després del confinament- començarà a les 7, i serà retransmès en directe pels diferents canals d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics