Malgrat organitza una segona jornada ornitològica al delta

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat l’organització d’una segona visita ornitològica al delta de la Tordera, el dia 28 de juliol, amb l’associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera, després de l’èxit d’inscripcions rebudes per la primera jornada, prevista pel proper dimecres 22.

Segons ha informat el consistori malgratenc, en un dia i mig s’han apuntat 90 persones a la primera jornada, per la qual cosa ha calgut obrir una segona sessió de l’activitat per tal d’evitar aglomeracions. A la vegada, l’ajuntament ha informat també que s’han inscrit 40 persones a la neteja manual que es farà aquest proper dissabte al delta.

La segona visita ornitològica, el dimarts 28, servirà per conèixer diferents espècies d’aus que s’han identificat aquests mesos al delta de la Tordera amb el guiatge de la recentment creada Associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera. Per assistir-hi, cal anar a l’aparcament del Camí de la Tordera a les 7 de la tarda, cal dur mascareta i es recomana portar aigua i anar-hi a peu o en bicicleta.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat va obrir les inscripcions dilluns a la tarda per participar a les diferents activitats que promouen la cura del delta de la Tordera i per conèixer-lo de la mà d’experts. La primera iniciativa serà la neteja manual de la zona, aquest mateix dissabte, seguida de la primera visita ornitològica el dia 22 i la segona, prevista pel dia 28.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics