S’activa la zona verda al barri de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Un mes més tard del que ha estat habitual els darrers estius, avui divendres 17 de juliol ha entrat en vigor l’estacionament limitat de zona verda al barri de Sant Lluís. Ho ha fet coincidint amb la reobertura del parc aquàtic Marineland, que avui ha obert les portes per primera vegada aquest estiu, més tard per culpa de la pandèmia del coronavirus.

A partir d’avui, els residents a Palafolls tenen l’ús exclusiu dels aparcaments marcats en color verd, on poden estacionar el seu vehicle utilitzant la targeta verda que els acredita com a veïns del municipi.

Enguany, degut a l’afectació de la Covid-19 i el retard en la reobertura del parc aquàtic, l’Ajuntament de Palafolls ha decidit permetre la utilització de la targeta del passat 2019, i per tant no serà necessari anar a la comissaria de policia a buscar-ne una de nova. Tot i així, qui no la tingui podrà anar a demanar-la amb el mateix requisit de cada any: estar al corrent del pagament de l’impost de circulació al municipi.

La zona verda, malgrat que enguany hagi entrat en vigor més tard, es mantindrà igualment activa fins el 15 de setembre.

Des d’avui, doncs, Palafolls torna a comptar amb 3 tipus d’estacionament al municipi: la zona verda, d’aparcament exclusiu per residents; la blava, d’estacionament amb horari limitat, i la blanca, d’aparcament lliure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics