URGENT

Malgrat obre nou període d’inscripcions pel Casal d’Estiu per l’agost

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat l’obertura d’un nou període d’inscripcions pel Casal d’Estiu Municipal per al proper mes d’agost. Ho ha fet, segons informa el propi consistori, després que algunes famílies haguessin demanat poder tenir una plaça per al pròxim mes.

Les noves inscripcions van començar el passat divendres i es mantindran obertes fins aquest dijous. La sol·licitud s’ha de formalitzar enviant un correu electrònic a educacio@ajmalgrat.cat adjuntant la documentació necessària per a la inscripció, com és el full d’inscripció signat, la targeta sanitària de l’infant i, en cas que sigui necessari, el certificat o informe en el qual s’indiquin les necessitats o mesures d’atenció especial per infants amb discapacitat, per a places d’atenció individualitzada.

Segons informa el consistori malgratenc, el servei de Casal s’adreça a infants i adolescents de 3 a 15 anys, i enguany es fa a les instal·lacions de l’Escola Marià Cubí i Soler, de dilluns a divendres. Arran de la situació d’emergència sanitària per la Covid-19, enguany no s’ofereixen els serveis de jornada completa, acollida i menjador.

Per a més informació, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat a disposició el telèfon 93 761 43 86.

D’altra banda, a Palafolls, les places que s’havien ofert després del tancament inicial d’inscripcions ja han quedat cobertes, segons han informat des del consistori.

 

 

 

 

Foto de portada: Vincent Van – Pixabay

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics