URGENT

S’anul·len les visites ornitològiques de Malgrat al delta de la Tordera

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va anunciar aquest dissabte la suspensió de les dues visites ornitològiques previstes pels dies 22 i 28 de juliol al Delta de la Tordera.

Segons ha informat el consistori, les vistes es tornaran a organitzar «quan la situació ho permeti amb garanties». Així ho va anunciar l’ajuntament malgratenc després d’anunciar també que anul·lava la jornada de neteja del delta de la mateixa tarda de dissabte «per responsabilitat i precaució davant l’evolució de la pandèmia» i també perquè el nivell de l’aigua a la llacuna del delta havia crescut, «reduint de manera considerable» l’espai on s’havia de fer la neteja i fent impossible d’aplicar les mesures de seguretat i prevenció davant la Covid-19.

Justament avui dilluns s’ha instal·lat l’observatori de la desembocadura de la Tordera a Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics