URGENT

Les targetes moneder del menjador escolar es desactivaran divendres i quedaran buides de saldo

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha emès un avís a les famílies que, arran de la pandèmia del coronavirus i el tancament dels centres escolars, van demanar la targeta moneder per poder suplir la manca del servei de menjador.

Segons ha informat el consistori, el Departament d’Educació ha comunicat que les targetes moneder vinculades als ajuts de menjador escolar deixaran de tenir validesa el proper divendres 31 de juliol.

A partir d’aquell moment, la targeta ja no es podrà utilitzar per comprar els productes. En aquest sentit, l’ajuntament ha avisat que cal esgotar el crèdit de la targeta abans d’aquest divendres, ja que quedaran buides de saldo.

Helena Carles, regidora de Serveis Socials del consistori palafollenc, ha explicat que el Departament els va enviar un correu tot just ahir dimarts informant-los de la desactivació de les targetes -un marge que Carles considera just-, per la qual cosa explica que de seguida es va anunciar des de l’ajuntament i es va avisar a les famílies.

Tot i que la regidora considera que moltes famílies ja van esgotar el saldo a final de curs, Carles ha avisat a qui no sàpiga del cert si encara té o no diners carregats a la targeta perquè ho comprovi i els pugui utilitzar abans de dissabte.

D’altra banda, el consistori ha informat també que és obligatori que les famílies guardin la targeta moneder, ja que caldrà retornar-la. Segons informa l’ajuntament, a partir del mes de setembre es comunicaran els punts de recollida on poder efectuar el retorn.

A l’inici de la pandèmia del coronavirus, el Consell Comarcal del Maresme va encarregar-se de la gestió i distribució d’un total de 7.800 targetes moneder per a tots els i les alumnes que utilitzaven el servei de menjador escolar, el qual va deixar de donar-se quan les escoles van tancar arran de la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics