URGENT

Blanes celebra avui una sessió plenària amb tres mocions

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest vespre el ple corresponent al mes de juliol, una sessió que torna a fer-se de forma telemàtica i que comença al punt de les 7 de la tarda.

En total, l’ordre del dia compta amb 8 punts, entre els quals hi ha l’aprovació de les dues festes locals pel proper 2021. El consistori proposa com a festius el 6 d’abril, coincidint amb l’Aplec del Vilar, així com el 26 de juliol, diada de Santa Anna. El ple també debat sobre la modificació dels estatuts de l’empresa mixta Aigües de Blanes, que té un 51% municipal i un 49% privat.

A partir d’aquí, el ple continua amb el debat de les tres mocions que s’hi presenten. La primera, presentada conjuntament per Blanes En Comú Podem i ERC, és en motiu del Dia Mundial Contra el Tràfic de Persones, que es commemora avui dijous. Les dues formacions han presentat conjuntament també la segona moció, que vol demanar investigar i reprovar al rei emèrit Joan Carles I. La darrera de les mocions la presenta el grup municipal del PSC, i demana desenvolupar l’Agenda 2030 i el programa d’Objectius de Desenvolupament Sostenible a Blanes.

La sessió, que acabarà amb el torn de precs i preguntes, es podrà seguir en directe a través del perfil de Facebook oficial de l’Ajuntament de Blanes, www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics