URGENT

Un xoc frontal acaba amb un mort a la GI-682 a Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Pels volts de dos quarts de 9 del matí d’aquest dimecres, un accident de trànsit a la carretera que uneix Blanes i Lloret de Mar ha acabat amb una persona morta, després que xoquessin frontalment una furgoneta i un camió.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’accident s’ha produït a l’alçada del cementiri municipal, poc abans d’arribar a la rotonda dels Focs.

La víctima mortal ha estat el conductor de la furgoneta, que ha xocat frontalment contra un camió de circulava per l’altre carril, el conductor del qual ha resultat il·lès.

La Policia Local de Blanes ha tallat el trànsit a totes dues bandes per facilitar les tasques del Servei d’Emergències Mèdiques, que ha confirmat la mort del conductor, un veí de Blanes de 63 anys.

Segons ha informat el consistori blanenc, el cos policial ha efectuat una prova d’alcoholèmia al conductor del camió, que ha donat negatiu, i també s’ha pres declaració de diversos testimonis que han presenciat l’accident. Actualment s’estan investigant les causes que haurien provocat la col·lisió.

El tall de trànsit a la carretera arran de l’accident ha provocat llargues cues i circulació amb congestió. Finalment, a dos quarts d’11 del matí, la Policia Local de Blanes ha pogut reobrir la circulació en els dos sentits de la marxa.

Amb aquest ja són 4 els accidents de trànsit amb víctimes mortals a les carreteres gironines en menys d’una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics