L’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor tanca demà per vacances

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’OMIC inicia aquest dilluns el període de vacances. Segons ha informat la mateixa oficina, el servei romandrà tancat des de demà dilluns i fins el dia 31 d’agost, ambdós dies inclosos.

Des de l’oficina palafollenca s’ha informat als usuaris de diverses qüestions que cal tenir en compte durant aquest període en què el servei romandrà tancat. Així, informen que és imprescindible que el consumidor primer s’adreci a l’empresa amb la qual s’ha tingut relació de consum i es faci la corresponent reclamació.

En cas de no rebre resposta satisfactòria en el termini màxim d’un mes, es pot demanar hora a l’OMIC per iniciar una mediació en consum trucant al 93 762 00 43, o bé presentar la corresponent sol·licitud de mediació a través d’instància adreçada a l’oficina de forma telemàtica. En el cas de reclamacions a entitats financeres i assegurances, el termini de resposta és de dos mesos.

Des de l’OMIC s’ha informat que, en cas de consultes urgents, els consumidors poden adreçar-se al telèfon d’informació de l’Agència Catalana del Consum, trucant al 93 551 66 66 o al telèfon d’informació 012. D’altra banda, una altra opció per presentar consultes, queixes o reclamacions és fer-ho electrònicament a través del formulari que posa a disposició l’Agència Catalana del Consum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics