URGENT

Els hospitals de Blanes i Calella apliquen noves mesures per evitar aglomeracions

Compartiu aquesta història

A partir d’aquesta setmana que ve, els centres hospitalaris que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva començaran a aplicar mesures per evitar aglomeracions de persones.

Segons ha informat la CSMS, a partir d’aquest proper dijous dia 6 es restringeixen els horaris de visita a pacients no Covid ingressats a les plantes dels hospitals de Blanes i Calella. L’horari serà d’13 a 14h i de 18 a 20h de la tarda de dilluns a divendres, i de 12 a 14h i de 18 a 20h els caps de setmana. La resta d’horaris, segons informa l’ens sanitari, estaran subjectes a l’autorització del personal assistencial.

En aquest sentit, la corporació explica que només es permetrà la visita d’un acompanyant per pacient dins d’aquest horari, i que les visites a pacients Covid no estan permeses.

En parla Joana Blázquez, Directora d’Infermeria de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

La CSMS també ha informat que es restringeixen els accessos als centres. En aquest sentit, l’entrada als dos hospitals es farà només per la porta principal.

L’ens sanitari també recorda que, pel que fa a les persones que tenen programada una visita a consultes externes, i exceptuant els casos de pacients dependents, han d’acudir soles als centres.

Per controlar els accessos als hospitals i vetllar pel compliment de les mesures, la corporació també ha anunciat que a partir d’avui mateix comença a reforçar la vigilància als dos centres de Blanes i Calella amb personal de seguretat.

En parla, en aquest cas, la cap de Serveis Generals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Susanna Bosch.

La CSMS ha reiterat que l’objectiu principal d’aquestes restriccions és reduir el nombre de persones que acudeixen als centres sanitaris per evitar, en la mesura del possible, la propagació de la Covid-19.

 

 

Foto de portada: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics