Un centenar d’infants participen de les primeres activitats de «L’agost a Palafolls»

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi ha programat activitats lúdiques cada cap de setmana d’agost en un barri o urbanització del nostre municipi per deslocalitzar l’activitat cultural i fer-la arribar també als diferents àmbits.

Aquest primer cap de setmana d’agost les propostes s’han fet al Forroll.

En concret s’han fet 3 activitats emminentment infantils, amb una festa de l’escuma, un espectacle d’Improshow amb Impro Con Limón i acabant la jornada amb la projecció de la pel·lícula Aladdin a la gespa exterior del Forroll.

Tot i el poc temps de promoció de les activitats, un centenar de nens i nenes van participar de les activitats, que van seguir en tot moment les mesures de seguretat establertes, com ara l’ús obligatori de mascareta i sempre amb un aforament limitat.

Aquest proper dissabte les activitats es traslladen a Mas Reixac on es preveu repetir la festa de l’escuma a les 11 del matía les pistes esportives de la urbanització i a les 8 del vespre hi haurà concert a càrrec de Carola Ortiz i Edurne Aritzu.

Les dues activitats són gratuïtes, amb aforament limitat a un màxim de 150 persones i sempre s’haurà de fer ús de la mascareta obligatòria.

Aquesta programació d’actes vol apropar les activitats a barris i urbanitzacions del poble i suplir, en la mesura del possible, la impossibilitat d’organitzar les habituals festes veïnals que tradicionalment s’organitzen als mesos d’estiu en els diferents àmbits de Palafolls.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics