L’Associació de Veïns de Sant Lluís reclama un rentat de cara al barri

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres es va celebrar al Forroll la primera assemblea de la renovada Associació de Veïns de SANT Lluís. La intenció era posar sobre la taula els diferents problemes que afronta aquest barri del nostre poble i com treballar per solucionar-los.

La trobada va servir per explicar a la 15a de veïns que van assistir que la renovada associació, que feia mesos que estava desactivada, vol esdevenir un pont entre els veïns d’aquesta zona de Palafolls amb l’Ajuntament per mirar d’agilitzar la solució dels princiopals problemes d’aquest barri.

Celia de la Cueva, presidenta de l’entitat, explica que cal un rentat de cara al barri treballant per solucionar la manca d’estacionament al carrer, els problemes en l’enllumenat públic al barri la neteja deficitària dels parcs i jardins d’aquesta zona del nostre municipi.

Un altre dels objectius que es marca l’entitat és recuperar l’activitat cultural al barri organitzant festes i celebracions populars com anys enrere. De la Cueva es marca com una de les prioritats dinamitzar la vida al barri per tal que deixi de ser un veïnat dormitori i recuperi la seva vida.

-*

La nova associació de veïns es va constituir just abans de l’inici de la pandèmia i es va presentar en una trobada al Forroll. En aquesta primera reunió es va establir la necessitat d’una primera assemblea oberta per recollir les inquietuds i traslladar els objectius que es marca aquesta renovada entitat.

L’Associació de Veïns de Sant Lluís és una entitat per defensar els interessos del barri de Sant Lluís, una de les zones més poblades de Palafolls i que fa 2 anys va desaparèixer per manca de relleu. Ara s’ha tornat a impulsar per fer de pont amb el consistori palafollenc i millorar la situació d’aquest àmbit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics