Es reobre el Figuerassa Arena i el camp de futbol

Zona esportiva de la Figuerassa
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat dilluns l’Ajuntament de Palafolls va reobrir dos dels espais esportius que estaven tancats durant el mes de juliol. Es tracta de l’interior del Figuerassa Arena i del camp de futbol que ja havien obert al juny després de l’Estat d’alarma, però que en les últimes setmanes han estat tancats per problemes organitzatius, ja que s’han hagut de concentrar esforços en l’obertura d’altres espais, com la piscina.

Aquesta reobertura permet que els clubs esportius locals puguin començar a plannnicar el retorn als entrenaments, com és el cas del Club de Bàsquet de Palafolls que aquests propers dies tornarà a l’activitat després de 6 mesos d’aturada.

D’altres com el club de futbol sala Sant Lluís, podran tornar fer ús de les instal·lacions del Figuerassa Arena, ja que alguns dels equips ja havien fet alguns entrenaments a la pista exterior. Rafa Jimenez, responsable del club explica que l’obertura del Figuerassa Arena permetrà tornar a entrenar als més petits del club i començar a preparar la propera temporada que, si no hi ha canvis, començarà a l’octubre.

Per poder tornar a entrenar els clubs han hagut de fer un curs sobre les mesures que s’han de prendre en tot moment per evitar contagis per la covid-19. Es tracta d’una formació en linia per tenir responsables higiènics i sanitaris que garanteixi el correcte desenvolupament de les activitats esportives.

L’Ajuntament explica que encara hi ha equipaments esportius tancats al públic. És el cas del Palauet on segons fonts municipals és més complicat garantir les actuals mesures de seguretat contra els contagis de la covid-19, A més, s’han de dedicar més esforços de personal en els equipaments ja oberts, cosa que no permet tampoc reobrir tots els espais que encara estan tancats des del passat març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics