Marató de donació sang entre demà i dissabte a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Banc de Sang i Teixits, en col·laboració amb l’Ajuntament de Malgrat i l’Associació de Donants de Sang del Maresme, organitza un any més la Marató a Malgrat de Mar, amb el lema de Malgrat ets imprescindible i que enguany canvia el seu format ampliant horaris i dies.

Així l’habitual jornada única es converteix en 2 dies consecutius de donació al Parc de Can Campassol. Serà aquest divendres i dissabte en horari de matí, de 10 a 14 h, i tardes de 17 a 21 h.

Davant la situació actual, el Banc de Sang demana a tothom que vulgui donar sang aquests dies a Malgrat demanin cita prèvia per evitar aglomeracions a Can Campassol i distribuir tots els donants en els dos dies. Es pot reservar hora al web donar sang.

L’objectiu de l’actual Marató, segons el propi Banc de Sang, és aconseguir 250 donacions de sang que permetrien donar servei a uns de 750 pacients dels hospitals catalans i ajudaran a mantenir les reserves de sang aquest estiu, quan habitualment les donacions baixen.

A Palafolls ja s’està preparant una donació de sang que es preveu per mitjans de setembre, coincidint amb la Festa Major del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics