La piscina de Malgrat té de mitjana 60a de visitants al dia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A la instal·lació municipal de Malgrat, com passa també a la piscina de Palafolls, el nombre d’usuaris ha caigut respecte als registres habituals d’altres anys.

Segons el consistori, aquest juliol passat de mitjana hi havia unes 60-70 persones al dia fent ús d’aquesta instal·lació, lluny dels 120 usuaris que és el màxim d’aforament permès segons les actuals mesures de seguretat contra la covid-19.

El regidor d’esports de Malgrat, Ludwig Hasko, assegura que ja es pensaven que hi hauria menys afluència del que era habitual, però es mostra satisfet de com està funcionant aquest equipament.

Una de les queixes habituals a la piscina malgratenca és el preu, ja que l’entrada d’adult costa 5€. Hasko reconeix que és un preu car per una piscina, però recorda que és el mateix preu d’anys anteriors i que s’ha mantingut ja que recorda que el consistori malgratenc no considera la piscina municipal un servei essencial ja que el municipi compta amb 4 quilometres de platja.

La piscina de Malgrat estarà oberta fins el 6 de setembre i, a l’igual que ha passat a Palafolls s’han eliminat els abonaments de temporada ja que, amb les limitacions d’aforament, no es podia garantir l’accés en qualsevol moment als abonats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics