Mas Reixach reclama una millor sortida de la urbanització

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al matí es va fer l’assemblea de veïns d’aquesta zona del nostre municipi. La trobada volia servir, d’una banda per explicar les gestions fetes per l’Associació de Veïns i , d’altra banda, per recollir les inquietuds dels habitants d’aquesta zona del nostre municipi.ñ

En aquest sentit l’assemblea va servir per evidenciar el neguit existent en la mobilitat d’entrada i sortida de la urbanització a través de la rotonda de la N-II. Segons la presidenta de l’Associació de Veïns, Pepi Roos, és un accés perillós i reclama millores com ara engrandir l’actual rotonda de la urbanització,  sobretot en vistes que en breu es comenci a fer el nou vial entre el polígon d’Inditex i Mas Reixach que, presumiblement incrementarà el nombre de camions en aquest punt.

Justament els veïns han tornat a queixar-se dels sorolls que produeixen les naus d’Inditex sobre tot a la nit. Roso explica que és a les nits quan es fa més evident del soroll de turbines que arriben al veïnat i que no els deixa dormir. La presidenta assegura que faran el que calgui per tal d’eliminar aquestes molèsties.

L’assemblea enguany s’ha fet coincidir amb el cap de setmana d’activitats a la urbanització. Dissabte es va fer una festa de l’escuma al matí i un concert al vespre. Dos actes amb bona participació segons l’entitat veïnal que ha destacat que s’han pogut fer complint amb totes les normatives de seguretat i prevenció contra la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics