15.000€ per eliminar pintades a Malgrat

Campanya de neteja de pintades a Malgrat (Ajuntament de Malgrat de Mar)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha posat en marxa una nova campanya de neteja de grafits i pintades en façanes, equipaments i mobiliari de titularitat municipal. 

Segons informa el consistori les actuacions de neteja inclou baranes, papereres, bancs, tarimes, jocs infantils, lavabos públics, i parets de places com la de l’església, l’Ancora, Joan Alsina,  Can Campassol, Parc del Castell , Francesc Macià entre molts altres espais públics com l’Arxiu Municipal del carrer de mar, la biblioteca  o l’ascensor inclinat.

El consistori contractarà una borsa de 365 hores d’un operari i un furgó equipat amb aigua calenta a alta pressió i materials específics, ecològics i biodegradables per eliminar les pintades i tags de façanes i mobiliari. 

Malgrat de mar fa, periodicament, campanyes de neteges de pintades i grafitis en els seus espais públics. L’any passat la campanya va destinar prop de 14 mil€, fa 2 anys uns 11 mil, però fa 5 anys, l’ajuntament va invertir prop de 40mil euros en netejar les pintades de façanes d’edifici públics, senyalització viària, contenidors, mobiliari urbà, espais verds i zones de jocs infantils, així com dels passos subterranis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics