URGENT

15.000€ per eliminar pintades a Malgrat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha posat en marxa una nova campanya de neteja de grafits i pintades en façanes, equipaments i mobiliari de titularitat municipal. 

Segons informa el consistori les actuacions de neteja inclou baranes, papereres, bancs, tarimes, jocs infantils, lavabos públics, i parets de places com la de l’església, l’Ancora, Joan Alsina,  Can Campassol, Parc del Castell , Francesc Macià entre molts altres espais públics com l’Arxiu Municipal del carrer de mar, la biblioteca  o l’ascensor inclinat.

El consistori contractarà una borsa de 365 hores d’un operari i un furgó equipat amb aigua calenta a alta pressió i materials específics, ecològics i biodegradables per eliminar les pintades i tags de façanes i mobiliari. 

Malgrat de mar fa, periodicament, campanyes de neteges de pintades i grafitis en els seus espais públics. L’any passat la campanya va destinar prop de 14 mil€, fa 2 anys uns 11 mil, però fa 5 anys, l’ajuntament va invertir prop de 40mil euros en netejar les pintades de façanes d’edifici públics, senyalització viària, contenidors, mobiliari urbà, espais verds i zones de jocs infantils, així com dels passos subterranis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics