El facebook de Ràdio Palafolls arriba als 4000 seguidors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana la pàgina d’informació local i, alhora, comunitat d’oients de Ràdio Palafolls al Facebook ha arribat als 4000 seguidors, una xifra que demostra la penetració d’aquest mitjà de comunicació de proximitat al municipi i a la zona.

Fa prop d’11 anys que es posava en marxa aquesta pàgina a la xarxa social i des de llavors ha anat creixent  primer com a simple plataforma de promoció de la programació i els concursos de la ràdio, i després ja com a una de les principals fonts d’informació local de Palafolls a les xarxes. 

Fa 10 anys també es posava en marxa el perfil d’aquesta emissora a Twitter. Des del primer monet  va ser una eina informativa i ràpida per estar al dia del que passa a Palafolls. Des de llavors el nostre pèrfil acomula més de 7.800 seguidrs i milers de piulades referents sempre a la informació local de Palafolls i comarca.

4000 seguidrs al Facebook, 7300 al Twitter, 130 a Telegram, 400 al servei de titulars al mail”

Més recentment s’han incorporat altres eines de comunicació com són el canal de telegram amb més de 130 subscriptors o el servei per rebre cada dia els titulars de RP al correu electrònic. En aquest cas són ja prop de 400 persones les que reben les notícies a diari  al seu mail.

L’emissora aposta des del seu naixement per ser un mitjà de referència informativa a la zona i, com a servei públic,  usar tots els canals per fer arribar la informació a la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics