Un castell de focs tanca avui la Festa Major de Santa Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí és dels pocs del nostre voltant que ha decidit tirar endavant la seva festa gran això si, amb totes les mesures de prevenció davant el coronavirus. Justament per això han faltat molts actes tradicionals de la Festa Major de Santa Susanna com les barrakes, les curses de cintes, els gegants o el correfoc. Enguany la festa de Santa Susanna ha durat 4 dies i ha apostat per espectacles d’estar assegut com són les actuacions d’en Quim Masferrer dissabte, la d’en Peyu diumenge o el concert d’ahir de Manu Guix, totes tres a l’envelat amb aforament limitat i amb les proteccions necessàries com ús de mascareta i respectar la distància de seguretat entre assistents.

El programa d’actes és molt més reduït que altres anys, però el consistori ha pensat en mantenir un programa amb les activitats que sí s’adaptaven a les noves normatives de seguretat i així mantenir la seva festa Major. Avui acaba la festa amb el castell de focs artificials amb la pirotècnia Igual i la serenata dels Montgrins.

Qui ha comunicat en les últimes hores el programa d’actes de la seva Festa Major és Tordera que s’allargarà del 20 al 26 d’agost i, també, amb adaptació d’activitats. Hi haurà concerts de Suu, Seu Sisters, Monica Harper, Montgrins i Rosaleda i actuacions de Peyu i Fel Feixedas. També hi ha previstes cantades d’havaneres, ballada de gegants, monòlegs  o el pregó de festes el diumenge 23.

Qui també treballa en la seva festa major és Palafolls. De moment no s’ha donat a conèixer res del que es preveu per enguany, però segons ha sabut aquesta emissora s’està preparant un programa d’actes adaptat a les circumstàncies actuals , però amb previsió de concerts i d’activitats habituals de la Festa Major del nostre poble.

D’altres localitat properes, com Blanes Lloret o Malgrat de Mar han renunciat a programar actes de Festa Major per evitar riscos de contagis per la covid19.

 

Festa Major de Tordera:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics