Un petit incendi obliga a desallotjar part d’un hotel de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’incendi d’un escalfador de l’Hotel Europa de Malgrat de Mar, dels pocs que està obert al passeig marítim  enguany,  ha comportat el desallotjament de part de l’edifici. Segons han detallat a l’ACN els Bombers i fonts municipals, el foc s’ha originat al voltant cap a quarts de 4 d’aquest dilluns a la planta soterrada de l’hotel quan uns operaris reparaven les instal·lacions. Una guspira d’aquestes tasques hauria provocat l’incendi i els responsables de l’hotel han començat a evacuar les persones de l’establiment abans que arribessin els serveis d’emergències. Dins l’hotel hi havia prop de 300 persones i el desallotjament ha afectat a tres de les set plantes de l’edifici, un dels hotels més nous del municipi veí.

Sis dotacions dels Bombers han treballat al lloc dels fets per apagar les flames i a les 16.16 h el foc s’ha donat per extingit, moment en què s’ha procedit a les tasques de ventilació.

ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics