Es retiren prop de 7 tones de residus impropis de les illes de reciclatge de les urbanitzacions

Ciutat Jardí
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ajuntament de Palafolls ha hagut de contractar un servei especial de retirada d’aquells residus abocats incivicament al costat dels contenidors d’algunes illes de reciclatge, especialment a les urbanitzacions de Palafolls. Aquest servei especial ha retira prop de 7 tones de tota classe de residus com matalassos, cadires, sacs de runa, persianes i així un llarg etcètera de brossa abocada il·legalment al costat dels contenidors.

Aquest reforç del servei de recollida costarà prop  de 2000€ extres al consistori, ja que els camions que presten el servei de recollida d’escombraries no poden, ni tècnica i ni personalment recollir aquests residus abandonats.

Aquests residus abocats al costat dels contenidors no es poden abandonar a la via pública i s’han de llençar a la deixalleria de Malgrat de forma gratuïta, ja que són residus que es tracten de forma diferent als que es recullen en les fraccions habituals dels contenidors.

La majoria d’aquestes 7 tones de residus s’han retirat de les 6 illes de contenidors de les urbanitzacions  i Sant Genís pel que el consistori incrementarà la vigilància per caçar els veïns incívics que aprofiten aquestes zones, més allunyades i més apartades, per desfer-se de tota classe de residus, obligant a l’Ajuntament a gastar-se diners per retirar-ho posteriorment. La Policia Local ja ha interposat algunes sancions a persones que estaven abocant runes i mobiliari a la via pública.

A banda de la deixalleria, l’Ajuntament també té un servei gratuït de recollida de mobles a domicili per ajudar a desfer-se de tota classe de mobles vells.

El consistori ha anunciat també que incrementarà la illa de reciclatge de Sant Genís amb un  nou contenidor de rebuig, en detectar algun sobreeiximent en aquest punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics