Aturades, per vacances, les obres del camí de la Ginesta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis d’any, amb l’inici dels treballs del Pla Especial Urbanístic d’Infraestructures Comuns de Palafolls, es va tallar al trànsit aquest camí que uneix Palafolls amb Tordera passant pel polígon d’en Puigvert.

Aquest Pla d’Infraestructures pretén millorar alguns serveis dels polígons situats entre aquestes dues localitats. En concret s’hi vol fer arribar la xarxa d’aigua potable, el clavegueram i la fibra òptica per dotar de major competitivitat al teixit industrial del nostre municipi.

Les noves canonades dels serveis resseguiran el traçat del camí de la Ginesta, motiu pel qual es va tallar al gener, amb la previsió que les obres s’allarguessin uns 3 mesos.

El Gloria primer, que fa endur-se part del material i canonades dels treballs, i el coronavirus després, amb l’aturada de totes les activitats, han afectat aquests treballs que mantenen tallada la carretera des de principis d’any.

Ara, durant 15 dies, les obres  es pararan per les vacances dels operaris que hi treballen i es reprendran a finals de mes amb la previsió que no es reobrirà fins a l’octubre, 9 mesos després de l’inici dels treballs.

Tot i que les canonades ja estan instal·lades i ja s’ha fet una primera capa d’asfaltatge, el consistori recorda que la via està tallada al trànsit i que, ara com ara, només es permet el pas dels vehicles agrícoles d’aquelles explotacions de la zona.

Justament són moltes les crítiques pel dilació d’aquests treballs, ja que per poder accedir al polígon, ara cal anar per la N-II fins a Tordera.

De moment ja s’han finalitzat els treballs per construir el nou dipòsit d’aigua que abastarà als polígons. És un nou dipòsit, de 1000m3,  situat just rere el que dona servei a la resta del municipi a la muntanya del castell.

Aquestes obres compten amb una important subvenció de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics