Un vessament d’aigua potable obliga a prohibir el bany a la platja de Blanes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimarts al migdia el servei de Protecció Civil de de Blanes, ha hissat la bandera vermella que prohibeix el bany en un tram més proper a la desembocadura de la riera de la Platja de Blanes Centre. 

Un abocament d’aigua potable, procedent d’una canonada de Lloret que s’ha trencat aquest dimarts al migdia, ha obligat a activar els sistemes de protecció i a prohibir el bany a la zona de la desembocadura de la riera de Blanes, a la platja del centre.

Tot i que l’aigua abocada era potable i per tant no hi ha risc de salubritat de la zona de bany, s’ha hagut d’hissar la bandera vermella perque l’aigua abocada ha anat a parar a la riera blanenca barrejant-se amb els seus sediments, fent que al seu desguàs presentés un aspecte sorrenc en el que no és recomanable banyar-se.

La bandera vermella ha onejat al costat de la sortida de la riera, i també s’ha senyalitzat amb la bandera groga de precaució a la part més central de la platja. En canvi, a la part nord, a l’altra extrem de la riera, s’ha mantingut la bandera verda.

Un cop diluïts els sediments aportats a la platja per la riera, ja es va permetre banyar-se a última hora de la tarda, i avui ja oneja la bandera verda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics