Esgotades les places per la Festa a la Piscina de la Ràdio

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres, coincidint amb les festes de Santa Maria, aquesta emissora organitza una festa nocturna a la piscina de Palafolls. Es tracta, simplement, de la possibilitat de banyar-se de nit a la piscina, de 8 del vespre i fins les 11, amb música amb DJ.

L’actual situació de la pandèmia  del coronavirus obliga a reduir dràsticament el nombre de participants a la festa. Només 120 afortunats podran accedir gratuïtament a la piscina en aquesta festa organitzada per la ràdio amb el suport de l’Ajuntament. 

A més, tots els participants hauran de dur mascareta, hauran d’aplicar-se gel hidroalcohòlic abans d’entrar i hi haurà control de temperatura a l’accés de la piscina, que prèviament haurà estat netejada. 

Les mesures de seguretat es completen amb la prohibició de menjar o beure dins la instal·lació, com ja passa en l’activitat habitual de la piscina aquest estiu.

Per participar a la festa calia enviar un missatge de whatsapp o trucar a la ràdio indicant el nombre de persones de la reserva i ara es confirmarà a aquells que sí podran venir a la festa, segons estricte ordre de demanda i fins esgotar L’aforament. La demanda ha estat superior al nombre de places, pel que alguns dels grups que han demanat plaça no podran venir a la festa de RP.

A les 8 del vespre s’obriran les portes i es podrà accedir a la piscina on hi haurà la música dels Selecta Events i la vigilància dels socorristes i dels organitzadors que vigilaran que tothom respecti les normes de seguretat per gaudir d’una festa segura tot i la situació actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics