Els hospitals de Blanes i Calella participen en la recerca d’un tractament al coronavirus

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els centres hospitalaris de referència de la nostra zona, els comarcals de Blanes i Calella, són 2 dels 4 hospitals catalans que participen en un assaig clínic internacional per trobar un tractament eficaç contra la Covid-19.

Aquest assaig clínic, promogut per la OMS, compara opcions de tractament per avaluar l’eficàcia de cadascun d’ells enfront de la Covid-19. Ho explica el doctor Óscar del Río, un dels investigadors clínics de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. 

En aquest assaig clínic hi participen pacients diagnosticats amb la Covid-19, majors de 18 anys i ingressats en algun dels hospitals adscrits a l’estudi.

Una vegada el pacient accepta participar a l’estudi se li assigna una de les opcions de l’assaig. una assignació que es fa de forma aleatòria. Segons cada opció els medicaments podran variar en funció dels resultats que vagin apareixent sobre ells.

L’estudi s’ha posat  en marxa en les últimes setmanes als Hospitals de Blanes i Calella amb la participació dels primers pacients, als quals s’aniran sumant d’altres en funció del número

d’ingressats per Covid-19. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics