Blanes arrenca la Festa dels Copatrons amb poques entrades disponibles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En compliment de la normativa de seguretat per prevenir l’expansió de la COVID-19, l’Ajuntament de Blanes ha hagut d’implementar diverses mesures, entre elles el control d’accés i un aforament limitat als actes que configuren el programa de la Festa Major Petita de Blanes que comença avui dijous. Per això, per assistir als actes cal reservar entrada amb antelació, una possibilitat que es va posar en marxa aquest passat dimarts al matí, i que poc en poques hores ja havia esgotat invitacions per  la ‘VI Cantada d’Havaneres’ que es fa avui com a tret de sortida de la festa.

Segons expliquen des del consistori encara queden algunes entrades per la resta d’actes, però hi ha  activitats que registren moltes peticions com la Nit de Monòlegs del dissabte, en la que queden molt poques places.

La sol·licitud d’invitacions pels actes es tramita enviant un correu electrònic a cultura@blanes.cat Només es poden demanar dues entrades per cada sol·licitud, i cal triar a quin dels cinc actes es vol assistir de manera incloent, és a dir, si es va a una activitat, no es pot triar un altre per donar l’oportunitat a més gent que pugui participar d’aquesta festa que s’allargarà fins diumenge. Pels qui no tinguin correu electrònic, poden demanar l’entrada per telèfon.

La festa, a banda de les havaneres i dels monòlegs, inclou sardanes, batucada dels diables, activitats infantils i una nit de concerts joves amb grups locals

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics