La llar d’infants millora la seva accessibilitat

Instal·lacions de la llar d'infants Palafollets. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aprofitant que aquests dies d’estiu la llar d’infants és tancada per vacances, l’Ajuntament de Palafolls aprofita per fer algunes millores a la instal·lació. Una d’aquestes millores està relacionada amb la necessitat d’augmentar el nombre d’entrades útils als centre educatius per evitar aglomeracions, com a mesura de prevenció contra la covid19.

En concret els vol habilitar l’entrada al recinte que ja existeix i que dona a la plaça del País de Sepharad. Per fer-ho la brigada està retirant del pati del recinte alguns elements antics i ja en mal estat que a més, podien obstaculitzar l’accés des d’aquesta entrada. 

Són bàsicament alguns elements de joc i unes antigues rodes també es desplaçaran uns separadors de lona del pati. D’aquesta manera s’adequa l’espai lúdic dels més petits i alhora s’allibera l’espai del que serà  la 4a entrada a la llar d’infants el proper curs que començarà al setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics