La Policia Local informa als locals de restauració sobre les noves normatives contra la covid19

Patrulla de la policia local. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest dimarts s’ha implantat noves mesures de seguretat a l’àmbit públic per reduir el risc de contagi de la covid19.

Entre les noves mesures hi ha la prohibició de fumar en espais públics a menys que es pugui garantr un espai mínim de 2 metres amb la resta de persones. 

Més enllà de la limitació del tabac, en la restauració hi ha altres restriuccions com ara el tancament obligatori a la 1 de la matinada i la recomanació de no ajuntar-se més de 10 persones per cada taula.

Des de dimarts la policia local de Palafolls fan pedagogia de la nova normativa entre els bars i restaurants del nostre municipi. Els agents visiten els negocis de restauració per informar de les noves mesures de seguretat en matèria de tabac, dels nous horaris de tancament obligatori o de les mesures de distància entre clients i la barra entre d’altres. Ho explica Miguel Angel Marin, sots inspector de la Policia Local.

La implantació de les noves mesures ha deixat imatges de fumadors separats a 2 metres de la resta de companys de taula. Per això, i amb les limitacions d’espai actuals, la Policia recomana als empresaris locals que es prohibeixi fumar a les terrasses i que els fumadors s’hagin d’allunyar dels bars per fumar. Sobre el tancament a la 1 la policia recorda que també és pel cap de setmana, tot i que no preveu problemes al nostre municipi, ja que no té d’una gran oferta d’oci nocturn.

Sobre l’horari de tancament la policia explica que hi havia dubtes i recels en respectar les normes, però que els agents del torn de nit s’encarreguen de fer complir aquesta nova normativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics