Espectacles itinerants per animar l’activitat comercial de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat vol ajudar a la reactivació economia del teixit comercial del municipi, molt tocat després del confinament i, ara, per la manca de turisme estranger. A Malgrat només han obert 4 dels 13 hotels aquest estiu, pel que la davallada de visitants i de clients s’ha fet evident a les botigues del centre i sobretot a les dels sectors més turístics.

Per ajudar a animar les compres i revitalitzar els eixos comercials de Malgrat, el consistori ha preparat per demà dissabte un seguit d’activitats per dinamitzar d’una manera itinerant diferents espais del municipi. Així a partir de quarts de 7, es farà un espectacle de màgia itinerant a la zona comercial dels carrers de Sant Esteve, Bon Pastor i plaça de l’Àncora. A la mateixa hora, un altre espectacle, també de màgia de proximitat, es farà pel centre de la vila.

D’aquesta manera, es vol fer més visible i atractiva l’oferta comercial de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics