Un jove palafollenc llança el seu proper projecte musical

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es fa dir Red Kymo i és de Palafolls, tot i que fa anys que es dedica a viatjar pel món. Aquests dies presenta la seva primera experiència dins el món musical, ja que des de finals d’aquesta setmana ja es pot trobar a les principals plataformes discogràfiques la seva primera cançó “Mas Fuerte”. Des de Mèxic, on està enregistrant la seva segona cançó, ens explica que la seva experiència en la música neix juntament amb el confinament, mentre a treballava en una empresa a Irlanda i, que amb l’avorriment, va començar a compondre cançons.

El palafollenc explica que la seva primera cançó, Mas Fuerte, denuncia algunes conductes dels joves en espais d’oci com discoteques i que costen d’erradicar. La cançó es troba per Spotify, Apple Music o per Youtube.

Red Kymo continua el seu viatge pel món i aviat anirà a Los Angeles i Jamaica on acabarà d’enregistrar  el seu primer treball complet. De moment se’l pot seguir a les xarxes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics