Blanes debat aquesta tarda rebutjar també la cessió del romanent de tresoreria a l’Estat

Ple telemàtic del 30 de juliol - Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Ple telemàtic del 30 de juliol – Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha convocat per les 7 de la tarda d’aquest dijous la sessió ordinària del ple municipal de l’agost en què, a banda de l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i de donar compte de les sentències judicials, es debatrà un sol punt a l’ordre del dia.

Es tracta d’una moció presentada conjuntament pels grups d’ERC, Blanes en Comú Podem i Junts per Blanes, en què es proposa que el consistori blanenc rebutgi posar a disposició de l’Administració General de l’Estat els recursos financers derivats del romanent de tresoreria de l’ajuntament; un acord que Palafolls també debatrà al ple extraordinari de demà divendres.

D’aquesta manera, l’ens blanenc vol mostrar la disconformitat amb l’acord signat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i el Govern de l’estat «per contribuir des dels municipis a desenvolupar una mobilitat sostenible, l’agenda urbana i polítiques de cures i suport a la cultura».

La moció presentada al ple d’avui també insta al Govern espanyol i als grups parlamentaris a recollir les reivindicacions financeres dels ens locals en els temes de la moció, garantint el crèdit extraordinari per a la recuperació econòmica i social de les entitats locals amb una dotació mínima a fons perdut de 5.000 Milions d’euros.

El ple ordinari de l’Ajuntament de Blanes, que acabarà amb el torn de precs i preguntes, se celebra a les 7 d’aquesta tarda, es farà encara telemàticament i es podrà seguir a través del streaming emès des del perfil oficial de Facebook del consistori blanenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics