La piscina penja el cartell de complet diversos dies de l’agost

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’últim mes ha deixat bones xifres per aquest equipament municipal, que enguany s’ha hagut d’adaptar, com tota la resta, a les mesures i restriccions necessàries per evitar contagis per coronavirus.

Durant els primers 15 dies d’obertura fins a mitjans de juliol, la piscina municipal de Palafolls va registrar una rebaixa en el nombre de visitants respecte el mateix període de temporades anteriors. Enguany, a més, les instal·lacions van obrir les seves portes uns dies més tard del que era habitual.

Tot i així, segons fonts municipals, la piscina ha assolit, en diversos dies d’aquest mes d’agost, el límit de l’aforament permès al recinte.

La piscina palafollenca va obrir les portes enguany el dia 1 de juliol i tancarà el proper dilluns 31 d’agost, després de dos mesos d’activitat en què ha calgut prendre nombroses mesures davant de la Covid-19.

Així, l’aforament tant a dins del recinte com dins de l’aigua s’ha hagut de limitar, així com s’ha restringit l’ús de determinats espais i s’han suprimit els abonaments familiars per evitar que persones amb aquest tipus d’entrada poguessin quedar-se fora del recinte en cas d’excés de banyistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics