Palafolls acaba els treballs d’arranjament de diversos camins del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant els darrers dies, el consistori palafollenc ha finalitzat els treballs d’arranjament de l’estat de la xarxa de camins municipals. Es tracta de les tasques que han servit per reparar punts concrets dels camins on s’havien detectat problemes i danys quan plovia.

Les tasques s’han estat duent a terme en nombrosos punts de Palafolls, com Sant Genís, Vallplana, el Camí del Castell o Sant Lluís, entre altres, i el consistori afirma que s’ha actuat arreglant vorals perquè l’aigua hi circuli d’una manera més òptima i s’evitin més desperfectes en els camins.

Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, ha puntualitzat que les actuacions que ara han finalitzat s’han fet a banda del manteniment regular dels camins, que es fa mensualment per part d’una empresa.

El regidor explica que s’ha decidit impulsar aquests arranjaments especialment després de les pluges dels darrers mesos, que han posat més al descobert els punts dèbils dels camins.

Tot i que, a hores d’ara, es donen per acabats aquests treballs d’arranjament, Freixa ha dit que no seran les úniques tasques en aquest àmbit que es faran enguany.

En aquest sentit, el regidor de Medi Ambient ha avançat que entre la tardor i principis de l’any que ve s’impulsaran noves accions en altres punts que s’han detectat i on cal actuar.

Des de l’Ajuntament s’assegura que, si s’aconsegueix reconduir l’aigua pels llocs desitjats, s’evita que es malmetin els camins en episodis de pluges, i per tant no cal un manteniment tant regular de la xarxa municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics