L’Ajuntament debatrà en un ple extraordinari demà l’adjudicació de les obres del vial d’Inditex

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La sala de plens de l’Ajuntament de Palafolls acollirà demà al matí una sessió plenària de caràcter extraordinari amb un total de 3 punts a l’ordre del dia.

La primera de les qüestions que es debatrà serà l’aprovació de l’expedient de contractació per a l’adjudicació de les obres que serviran per construir un nou vial entre els sectors 27 i 36, situats a la zona industrial Nord de Palafolls, i que connectarà el polígon amb la carretera N-II,a l’alçada de Mas Reixach. El vial ha estat finançat en bona part per la multinacional Inditex pels beneficis que ha d’aportar a la mobilitat de la zona, i tot i que en un principi estava previst que tingués un sol sentit de circulació, finalment serà de doble sentit.

El ple continuarà amb el debat de dues qüestions emmarcades en l’àmbit econòmic. D’una banda, es debatrà la modificació de crèdit 11/2020, i després d’aquest punt es presentarà una moció conjunta dels tres grups municipals amb representació a l’Ajuntament de Palafolls -ERC, PSC i PeC- per la suficiència financera dels ens locals. Es tracta d’una moció per rebutjar la cessió del romanent de tresoreria dels consistoris a l’estat, i que ja s’ha presentat en altres ajuntaments catalans per mostrar la desavinença amb l’acord signat entre l’Estat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies «per contribuir des dels municipis a desenvolupar una mobilitat sostenible, l’agenda urbana i polítiques de cures i suport a la cultura» .

En el cas del ple de demà no només serà extraordinari el seu caràcter sinó també el seu horari, ja que se celebrarà a les 8 del matí. La sessió podrà seguir-se, com és habitual, per Ràdio Palafolls, a través del 107.7 de la FM, per www.radiopalafolls.cat i a través del Facebook Live d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics