L’Ajuntament tira endavant amb el projecte del vial d’Inditex

Ple d'avui divendres - Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Ple d’avui divendres – Foto: Ajuntament de Palafolls

El ple extraordinari celebrat aquest matí a l’Ajuntament de Palafolls ha aprovat l’adjudicació del projecte de construcció de l’anomenat vial d’Inditex, que comunica els sectors 27 i 36 i que ha de connectar el polígon amb la carretera N-II a Mas Reixach. El projecte també inclou les obres complementàries relatives al clavegueram i l’aigua que també estan dins de les actuacions del polígon nord.

Jordi Villaret, regidor d’Urbanisme del consistori palafollenc, ha argumentat que el debat d’aquest punt al ple es deu, d’una banda, al fet que el seu pressupost suposa un 10% del pressupost ordinari de l’ajuntament. El regidor ha matisat que, a banda del finançament de la Diputació de Barcelona, bona part d’aquest arriba també de la multinacional Inditex, part especialment beneficiada amb la construcció d’aquesta nova via de comunicació. De l’altra, Villaret ha explicat que per tirar endavant amb el vial calia abans haver aprovat el sector 33 per on passa.

El punt ha tirat endavant amb els vots a favor de tots els regidors del ple. Des del PSC, la regidora portaveu Dolors Agüera ha volgut remarcar que el projecte, el qual ja havien impulsat des de l’anterior equip de govern, és important per la millora del sector industrial, motiu pel qual ha justificat el seu vot favorable.

El ple d’aquest matí també ha servit per aprovar una nova modificació de crèdit –l’onzena enguany- principalment derivada de la situació que ha causat la pandèmia de la Covid-19, per tal d’adequar els pressupostos. El punt ha tirat endavant amb el vots a favor d’ERC i les abstencions de PSC i PeC.

La sessió, que s’ha acabat allargant mitja hora, ha finalitzat amb l’aprovació per unanimitat de la moció que demana no cedir el romanent de tresoreria de l’ajuntament a l’estat, i que ja s’ha tirat endavant en altres consistoris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics