La piscina municipal de Palafolls tanca demà les seves portes

Piscina municipal de Palafolls (Ajuntament de Palafolls)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dilluns és l’últim dia d’obertura d’aquesta temporada d’estiu de la piscina municipal de Palafolls. L’equipament ha restat un total de 2 mesos obert, després que iniciés l’activitat enguany el dia 1 de juliol, una mica més tard del que era habitual.

A diferència d’altres anys, l’última jornada de demà no oferirà aquest cop entrada gratuïta, ja que l’aforament és limitat degut a la pandèmia del coronavirus.

Les entrades per accedir al recinte són, com durant tot l’estiu, de caràcter diari, per la qual cosa s’han pogut comprar de forma anticipada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o bé a les taquilles de la mateixa piscina.

Cal utilitzar mascareta per accedir a les instal·lacions, on s’ha establert un aforament limitat de 180 persones a l’interior del recinte i 50 a l’interior de l’aigua. En aquest sentit, en diversos dies d’aquest mes d’agost que demà s’acaba la piscina ha hagut de limitar els accessos per haver arribat al límit de banyistes, malgrat haver registrat un menor nombre de visitants durant els primers 15 dies d’obertura.

Igualment com ho ha fet cada dia des de l’1 de juliol, demà la piscina municipal de Palafolls obrirà a les 10 del matí i es tancarà a les 7 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics