Malgrat millorarà el carril bici de les avingudes Costa Brava i Països Catalans

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha decidit tirar endavant l’adjudicació de les obres de millora del carril bici de les avingudes Costa Brava i Països Catalans amb l’objectiu de millorar la xarxa de la vorera per a bicicletes i l’adaptació amb l’itinerari de vianants.

El consistori malgratenc afirma que alguns trams del carril bici en aquestes dues vies estan molt malmesos, i considera que cal homogeneïtzar aquests trams amb la resta de recorregut que hi ha al municipi.

Segons informa l’ajuntament, està previst actuar en diferents trams de l’avinguda Costa Brava, a la intersecció amb avinguda Montserrat, amb la rotonda del CAP i amb Camí Fondo, entre altres punts. En el cas de l’avinguda Països Catalans, s’actuarà al pas de l’avinguda Barcelona i també l’avinguda Costa Brava.

Segons informen des de la Policia Local de Malgrat de Mar, amb aquesta obra es vol donar continuïtat als trams inconnexos i alhora millorar l’estat dels diferents carrils bici, i han afegit que en una segona fase es pintaran i senyalitzaran les vies.

Les obres, ara adjudicades i amb un cost de 24.381 euros, tenen una previsió de durada d’aproximadament 3 setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics