Bona valoració del Casal d’Estiu de Palafolls, que ha acollit enguany 160 infants

Foto: Casal d'Estiu de Palafolls - https://casalestiupalafolls2020.blogspot.com/
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat dilluns, darrer dia del mes d’agost, el Casal d’Estiu de Palafolls posava el punt i final a la seva activitat. Ho feia després de dos mesos d’activitats d’educació en el lleure marcades per la crisi sanitària del coronavirus, que ha obligat a organitzar-lo, en molts àmbits, d’una manera diferent a la d’altres anys.

Malgrat aquest fet, el casal ha acabat amb èxit l’edició 2020, per la qual han passat un total de 160 infants durant tot l’estiu, la majoria dels quals durant el mes de juliol.

Manel Escudero, director de l’activitat, ha fet bona valoració del seu desenvolupament durant aquests mesos. Escudero ha explicat que només va caldre fer un confinament d’un sol dia mentre es feia una prova en un dels grups de convivència, que va acabar donant negatiu, però que la resta del casal va funcionar correctament.

Durant aquest estiu, els infants participants al Casal d’Estiu han gaudit de tallers, activitats a la piscina municipal, una acampada al camp de futbol, una sortida al parc aquàtic Marineland i activitats i excursions per Palafolls i pels seus entorns. De fet, les activitats exteriors era un dels aspectes que es volia potenciar enguany.

Per tot plegat, Escudero assegura que s’han pogut fer pràcticament les mateixes activitats que s’haguessin fet en circumstàncies normals.

Des de l’Ajuntament de Palafolls també s’ha fet una valoració molt positiva del desenvolupament de l’activitat. El consistori ha recordat que, durant aquests dies s’està demanant a les famílies que han tingut fills o filles inscrits al Casal d’Estiu d’enguany que omplin un formulari de valoració en línia, i que es pot trobar al web municipal, www.palafolls.cat.

 

 

Foto: Casal d’Estiu de Palafolls – https://casalestiupalafolls2020.blogspot.com/

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics