Blanes ja té apunt el pla d’actuació per reobrir els centres educatius

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes ja té a punt el pla d’actuació per reobrir els centres educatius de cara al nou curs 2020-2021, seguint les indicacions de la Generalitat sobre les mesures per fer front al coronavirus.

Segons ha informat el consistori, una de les principals actuacions és la neteja i desinfecció diària dels diferents equipaments que depèn directament del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes. Les actuacions es faran en dues franges horàries diàriament, a mig matí i al llarg de la tarda, netejant lavabos primer i netejant i desinfectant aules, passadissos i espais comuns després.

S’actuarà a les 7 escoles d’educació infantil i primària del municipi, així com a l’Escola d’Educació Especial Ventijol, la Casa de Cultura i el Centre de Formació d’Adults Es Piteus.

D’altra banda, el pla d’actuació davant de la represa del curs escolar a Blanes inclou també talls d’accessos d’alguns carrers durant moments puntuals, en els casos de l’Escola Quatre Vents i l’Escola Joaquim Ruyra.

Segons assegura el consistori blanenc, l’objectiu és descongestionar les aglomeracions que es produeixen a les respectives entrades principals, desdoblant l’accés per dos punts d’entrada i sortida d’alumnes. Tot i que la Policia Local de Blanes és qui ha autoritzat la mesura, serà el personal dels respectius centres educatius els qui la faran efectiva, mitjançant tanques de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics