El Gràcies Palafolls posa l’accent en els més menuts

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Assumpta Mercader

La jornada d’ahir dimecres dins la programació del Gràcies Palafolls estava centrada en els més petits del municipi, amb diversos actes pensats especialment per ells i elles.

El programa arrencava a les 11 del matí amb els contes de l’actriu i titellaire malgratenca Assumpta Mercader, que va fer gaudir a la mainada amb les seves històries des de la plaça del Fòrum Palatiolo.

Mercader explicava en què consistirien alguns dels seus contes durant la programació prèvia d’aquesta emissora.

L’activitat d’aquesta jornada dedicada als més menuts va seguir a la tarda, al punt de les 6, amb l’acte d’inauguració oficial del Parc d’Educació Viària. Una de les persones que més bé coneix aquest espai és Josep Lluís Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls, que passava per l’estand de Ràdio Palafolls per explicar les característiques d’aquest nou parc, que ja funciona des de mitjans de juliol.

La jornada d’ahir dimecres culminava a dos quarts de 8 del vespre, hora en què arrencava l’esperat concert del grup El Pot Petit. Un símptoma de les ganes que tenia la mainada de Palafolls de veure aquesta banda era que les invitacions van ser de les primeres en esgotar-se quan van començar a repartir-se la setmana passada.

Helena Bagué, component del Pot Petit, explicava una estona abans des del Teatre de Palafolls quin tipus d’espectacle oferirien als més petits de la nostra vila.

Amb l’actuació d’El Pot Petit va tancar-se una programació de dimecres del Gràcies Palafolls que precedeix les últimes tres jornades restants de la festa. Avui dijous, l’únic acte previst a la programació és el concert que aquest vespre, a dos quarts de 8 i a la plaça de Poppi, oferirà l’Orquestra Selvatana. El concert s’oferirà en streaming a través d’aquesta emissora.

Els actes de la festa major adaptada a la Covid-19 a Palafolls seguiran demà i dissabte amb diversos plats forts dels concerts de nit, com seran Xavi Sarrià, Suu, Meritxell Neddermann o El Niño de la Hipoteca, entre altres.

 

S’esgoten les entrades per la resta de concerts del Gràcies Palafolls

Aquest matí, l’Ajuntament de Palafolls ha emès un missatge a les seves xarxes socials anunciant que les entrades pels concerts que queden la festa major adaptada s’han esgotat.

El consistori ha indiciat que, en cas de voler més informació, cal adreçar-se al departament de Cultura de l’ajuntament.

Els actes del Gràcies Palafolls s’han organitzat seguint les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis per coronavirus, amb aforaments limitats i amb localitats preassignades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics