URGENT

La piscina de Palafolls registra una temporada d’estiu complicada degut al coronavirus

Compartiu aquesta història

El passat 31 d’agost, ja fa dues setmanes, la Piscina Municipal de Palafolls tancava les seves portes després de dos mesos d’activitat.

A les portes d’acabar l’estiu, el balanç de la temporada 2020 mostra un resultat inevitablement marcat pel coronavirus i per les normatives que ha calgut aplicar per fer-hi front.

Segons les dades del consistori, en total enguany s’han venut entorn a les 6.800 entrades, la major part de les quals infantils i per a adults. La resta han estat per a pensionistes i les corresponents als paquets de 10 accessos. La xifra mostra una rebaixa de prop del 43% respecte el que es va registrar l’any passat, sense les restriccions de la pandèmia.

En xifres econòmiques, tot plegat es tradueix en una caiguda del 60% dels ingressos. Enguany s’han registrat poc és de 19.000 euros en concepte d’entrades venudes, davant dels més de 48.000 de l’any passat.

Sònia González, regidora d’Esports del consistori palafollenc, explica que la valoració és positiva pel fet d’haver pogut obrir la piscina a la ciutadania, però negativa per les xifres registrades.

González atribueix la rebaixa dels ingressos, sobretot, a la impossibilitat de comprar abonaments de temporada, una mesura que es va haver de prendre per poder garantir l’aforament limitat de la piscina i l’accés a les persones que haguessin adquirit entrades individuals.

La regidora considera que, malgrat els resultats econòmics, la decisió va ser encertada per poder garantir el servei correctament.

L’Ajuntament de Palafolls no es planteja, per ara, cap revisió dels preus de les entrades de cara a l’any vinent, recordant que l’ordenança va ser revisada l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics