Palafolls arrenca demà la campanya “Anem de manera saludable a l’escola”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls inicia demà una nova iniciativa emmarcada en la promoció de la mobilitat sostenible i segura en l’àmbit escolar. Es tracta de la campanya “Anem de manera saludable a l’escola”, una iniciativa local que s’engloba dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Europea, que se celebra del 16 al 22 de setembre.

Com a activitat destacada de la campanya, i que ja es va dur a terme l’any passat al municipi, l’Ajuntament torna a impulsar la gimcana per a infants i joves per promoure la mobilitat sostenible i segura entre els alumnes dels centres educatius. D’aquesta manera, a partir de demà dimecres i fins divendres s’instal·laran 4 punts de control en diversos punts estratègics de Palafolls per on els nens i nenes hauran de passar i segellar un carnet que els donen les escoles. Si aconsegueixen marcar el carnet durant els 3 dies, a partir de dilluns se’ls donarà un obsequi per premiar la seva tria per moure’s de manera sostenible.

Amb la campanya, el consistori vol reforçar la idea de desplaçar-se de manera sostenible i segura a l’escola. Anna Rovira és tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

La gimcana comptarà amb un total de 4 punts de marcatge, situats a la plaça de Poppi, al parc de les Rentadores, al Saló de Mas Pedrer i a l’avinguda Pau Casals.

Les activitats de la campanya no només inclouen la gimcana, que es farà entre demà i divendres, ja que dissabte s’oferirà teatre infantil i hi haurà una exhibició de bike trial. A aquestes activitats s’hi podrà assistir amb reserva prèvia a través del web municipal a partir de demà.

Tot i que la campanya d’enguany segueix amb la mateixa filosofia que l’any passat, aquest cop s’ha volgut posar en sintonia també amb el projecte de pacificació de la zona escolar, demanant col·laboració tant de famílies com infants en aquest àmbit.

Enguany, l’Ajuntament de Palafolls ha volgut reforçar la campanya amb el lema “Escola Saludable i Segura”, amb el qual es vol dinamitzar el discurs d’anar cada cop d’una manera més sostenible a l’escola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics