La recollida de residus de Blanes comença avui la temporada baixa

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Des d’avui dimecres, encetada la segona quinzena del mes de setembre, la ciutat veïna de Blanes ha començat a recuperar la temporalitat habitual d’alguns dels serveis municipals, entre ells el de la recollida d’escombraries, que a partir d’avui passa a la temporada baixa. 

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, el pas a aquest nou període implica que la recollida selectiva porta a porta que s’efectua principalment a Blanes Centre i altres punts del municipi passarà a ser alterna pel que fa a les fraccions de resta i orgànica. Entre el 15 de juny i el 15 de setembre, en temporada alta, les dues fraccions s’han estat recollint per separat però amb caràcter diari, pel fet d’haver-hi més població. A partir d’avui, però, i fins el mes de juny, la brossa orgànica passarà a recollir-se només els dilluns, dimecres, divendres i dissabte, mentre que la resta es passarà a recollir els dimarts, dijous i diumenge. 

El consistori ha recordat que els cubells i les bosses s’han de treure a l’exterior dels habitatges entre les vuit i les deu de la nit i, per tant, ha volgut recordar també que l’endemà de dipositar el cubell de l’orgànica s’ha de recollir.

Coincidint amb el canvi de temporada de recollida de residus, l’ajuntament blanenc va habilitar dilluns un punt d’informació a la Plaça d’Espanya, aprofitant l’afluència de persones al Mercat dels Teixits. També s’ha estat repartint una circular informativa als edificis del centre, així com a les zones on es fa el porta a porta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics