Malgrat obre el termini per demanar ajuts per arranjar habitatges de la borsa de lloguer social

Foto: gencat.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: gencat.cat

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha informat de l’obertura del termini per sol·licitar les subvencions per arranjar immobles de la borsa de lloguer social del municipi durant el 2020.

Els propietaris d’aquests habitatges poden rebre una subvenció fins a 1.000 euros en concepte d’actuacions efectuades en l’immoble per millorar l’habitabilitat, l’eficiència energètica o l’estat de conservació.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, l’objectiu dels ajuts és facilitar l’accés a l’habitatge a través del foment del lloguer social, la millora de l’estat del parc d’habitatge del municipi i la promoció de l’activitat dels industrials dedicats a la rehabilitació d’habitatges.

L’ajut s’adreça a persones físiques, propietàries d’un habitatge de lloguer de residència habitual, amb contracte vigent en la data de sol·licitud mitjançant la Borsa de Mediació.

Per optar-hi, no es pot haver rebut subvenció per part del consistori malgratenc pel mateix concepte en el mateix habitatge en anys anteriors, estar al corrent de les obligacions tributàries, entre altres requisits que es poden consultar al web municipal de l’ajuntament, on també hi ha la llista de documents necessaris per fer la sol·licitud.

El termini es manté obert fins el divendres 9 d’octubre, i el termini de la resolució és de tres mesos a partir d’aquesta data.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics